Eilen illalla käytiin Kassin epiksissä Ahkun kanssa. Vähän edes tuntumaa viikonlopun kisoihin, kun ollaan tosiaa Ahkun kanssa käyty treeneissä viimeksi joskus maliskuun alkupuolella Nolostunut.

Siihen nähden kulki kyllä mukavasti. Osallistuttiin sekä mölliradalle että kilpailevien radalle. Möllirata oli mukava ja suoraviivaisen helppo ja ohjaukseen ei tullut mitään jökkejä joten Ahkukin pysyi mukana hyvin. Tehtiin siis siitä nopein nolla Nauru

1241677913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vein Ahkua kohdalta ja kaikki käännöt perusvalssein ilman mitään kikkailuja. Tämä näyttäisi sopivan meille tällä hetkellä. 11 hypyn vein tiukalla valssilla peruuttaen, toimi kivasti. Kontaktit oli hyvät.

Kilpailevien radalla sitten ohjaus olikin sitä ja tätä, joten Ahku tipahti kontaktista muutamaan otteeseen Kieli ulkona.

1241677923_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nro:t 3 ja 4 näköjään jääneet pois, mutta 3 oli puomi ja 4 mutkaputken 5 hypyn puoleinen pää. Tuo 4 putki olikin melko vaikee, kun 5 hyppy oli NIIN houkttelevasti siinä linjalla. Usko ois tolla mun ohjauksella kyllä hypänny sen ja varmaan paahtanut putkeenkin, mutta Ahkun sain käskytettyä takas ennen kun ehti hypätä. Ahku on kyllä tossa mielessä niin helppo! Kepeille viennin (7) tein ottamalla haltuun muutama metri keppien takana (kääntö siellä), mutta koska ei multa kovin sulavaa toimintaa niin kepit sitten lähti huonosti liikkeelle, vitonen siitä. Virheen jälkeen Ahku jäi vielä toviksi haaveilemaan keskelle keppejä, ennen kun sain sen taas kontaktiin. 9 hypyn käännös oli huono, ois pitäny viiä tiukalla valssilla peruuttaen, nyt tein valssin aivan liian myöhään. Keinu (10) oli suureksi yllätykseksi hyvä!! (Kuten taas muutkin kontaktit, HH toimii Hymy.) 11-13 oli aika vaikea, mutta mielestäni keksin ihan ok ohjauksen, eli periaatteessa tiukoilla valsseilla peruutellen 12 ja 13. (Koklasin tätä myös myöhemmin Uskolla ja toimi hyvin. Tosin slalomtyyppinen ohjaus ois voinut toimia vieläkin peremmin?). Myös 11 hypylle oli pakko valssata ja se tietty oli tökerö. Koko radalta siis 5 virhettä ja sijoituttiinkin ihme kyllä jotenkin, olin koiria juoksuttamassa kun tulokset julistettiin. 

Hiukka tietty epävarma olo lähtee kisaamaan kun kepit on täysin hasardit samoin kun esim. pussia, pituutta tai muuria ei oo kokeiltu aikoihin. Toivottavasti ehdin käydä vielä ennen lauantaita ne kokeilemassa. Mutta kontakteista olin iloinen ja siitä, että Ahku pysyi hyvin lähdössä.

Uskon kanssa otin vielä pienet kontaktitreenit kisojen jälkeen ja voi vitsi ne oli nyt hyvät!! (*koputtaa puuta*). Otin kaikkia kontakteja hyppyjen ja putkien kanssa ja kaikki toimi joka kerta, jopa keinu oli hyvä, jee!!! Ylösmenot puomilla ja keinulla kyllä loikkii (astuu) yli, mutta ne treenitään erikseen. Usko kun ei oo mikään kaikista nokkelin jätkä niin mattotreeni vaan kestää ja kestää Kieli ulkona.  Tänään illalla sitten Uskon kanssa ekat Mikon vetämät AD:n treenit ulkona, varaudun pahimpaan...