Eilen oli alkuperäinen suunnitelma pitää TKSK:n agitreenit, mutta koska seuran halli on myllerryksessä (uusi uljas kesäkenttä kohta käytössä ) niin päädyttiinkin Jäälin montuille. Tällä kertaa ei mitään epämäärästä riekkumista sielläkään, vaan kaikenlaista tottistelua ja välillä tietysti uintia. Lintuja oli ihan mukavasti häiriönä ja koirat kivasti kuulolla. Kun kerran ryhmätreenit oli, niin otettiin myös ryhmäpaikallaistuminen ja ryhmäpaikallamakaaminen  Hyvä treeni, hyvä mieli, kiitos seurasta!

Keskiviikkohan tarkoittaa myös Eeron kitaratuntia = treeniä kaupungilla. Nyt veinkin Uskon Ainolanpuiston lintuapajille, niitähän siellä riitti. Lokkeja, sorsia ja puluja ja kesyjä sellaisia. Oli muuten aivan huippukaunista siellä nyt, kun erinäiset puut ja pensaat aivan valkeassa kukassa ihanassa aurinkoisessa illassa. Siitä vielä oikein hyvä paikka treenata, että helppo säädellä etäisyyttä linnuista koiran toiminnan mukaan ja treenata monessa eri paikassa pienen alueen sisällä ja usean tyyppisillä linnuilla joita on sekä vedessä että maalla. Voi olla, että tuolla olo tosin floodingin puolelle menee, mutta koira pelitti kyllä aikas hyvin. Kävely oli vaikeampaa puistossa (ja veden äärellä) kuin kaduilla. Sinne siis treenamaan ainakin muutamia kertoja vielä, toivottavasti saa aikaiseksi vääntäytyä vaikka kitaratunnit nyt loppuivatkin.

Ahku sai viettää illalla laatuaikaa Eeron kanssa kaksin juoksulenkillä (oiskohan ollut Ahkun valinta....) ja kaiken päälle unohettiin se TAAS yöksi ulos. Heräsin puoli kuuden aikaan Ahkun kolkutukseen. Just vielä illalla jotain typerää vitsailtiin, että Ahku ei ole muistanut maksaa ylläpitomaksuja meille ja ettei mekään kyllä aina muisteta sitä ruokkia tai ottaa yöksi sisään. Ahku parka. Älkää soittako Anjalle, haluttas kuitenkin vielä pitää se. Koitetaan tsempata.