Suureksi iloksi saimme mieluisia vieraita etelästä :) Uskon mielestä pienet pojat ovat mitä mielenkiintoisimman hajuisia (tuoksuisia?) eikä nuuskimisesta meinannut tulla loppua ollenkaan.

2120438.jpg

Hienoa yövieraissa on myös se, että aamulla saa jatkaa unia lakanoissa. Mikäs sen mukavampaa.

2120440.jpg

Ahkun kanssa tiistain tokossa oli ohjelmassa kiva "kuntopiiri", eli liikkeiden suoritus hallille laitettujen toimintapisteiden mukaan (tyyliin hyvä perusasento x 3 tai lyhyt seuraaminen täyskäännöksellä x 3). Oli kiva tapa tehdä kaikkia liikkeitä ja vain muutama kerta keskittyneesti. Ahkukin näytti tykkäävän tästä, teki monet liikkeet oikein mainiosti. Liikkeestä seisominen on meille selvästi se huonoin liike (jos ei noutoa ja hyppyä oteta lukuun). Siihen pitäisi jotain keksiä. Luoksepäästävyys makkara-avulla meni taas mainiosti, hätä vaan vippasi kiihtyvään tahtiin kun 'tuomari' lähestyi.

Agissa Ahkulla oli hyvä päivä, eli nenä ei jäänyt kertaakaan kiinni maahan ja vauhtia oli mukavasti. Näytti siltä, että oli oikein innostunut hommasta. Ehkä nuo marraskuun muutamat hyvät helpot vauhtiharjotukset ja pitkän nakin tekniikka alkavat näkyä? Kepitkin meni radalla heti ekalla kerralla vauhdilla ja oikein. Ja pöytä (vaikkei sitä ehkä olla koskaan Ahkun kanssa otettu) meni myös heti ekalla yrityksellä radalla ihan oikein. Ehkä ulkona tehdyt kivi -harkat ovat tähän syynä, idea siis tuttu? Tehtiin kaksi harkkaa, joista toinen pieni rata jossa hyppyjä, kepit, putki ja pöytä ja toisessa kaksi hyppyä ja molemmissa päissä mutkaputket. Tolla tokalla harkalla tarkotus treenata irtoamista, mikä pitäskin ottaa Ahkun kanssa seuraavaksi kunnolla käsittelyyn. Yksittäisenä treenasin keppejä 'väärältä puolelta' ja keinua hihnassa.
Kivat treenit taas. Lopuksi vielä Urhon kassa reilu puoli tuntia hippulointia metsässä.