Koiratiistai supistui jo toisen kerran putkeen pelkäksi Ahkun tokoksi, eli myös Ahkun agi jäi väliin töiden takia (harmitti kyllä, kun treeni intoa ton MM-kisa vikonlopun jälkeen kyllä löytys...) Mutta toisaalta oli aika kivaa vaihteeksi saada keskittyä vain tokoon kun ei tarvinnut miettiä koiran tai itsen jaksamista seuraavissa sessioissa.

Ahkun kanssa tokoilu on kyllä nykyään mukavaa! Härväkehän se on, mutta viis siitä. Mukavaa reenata, kun näkee koira olevan aivan innoissaan ja tykästynyt touhuun.

Otettiin aluksi luoksepäästävyys, mikä meni ihme kyllä aika hyvin vaikka Ahku oli sinä vaiheessa mahdoton häkkyrä. Rusaasti makkaralla avustettuna malttoi pitää peffan penkissä vaikka kouluttaja koski koiraan, vain nopeasti lipaisi kouluttajaa kädestä ;D

Uutena liikkeenä alettiin treenamaan seisomista jäävänä liikkeenä. Tätä meidän pitänee kyllä hinkata paljon. Ahku meinaa aina vetää aivan poikittain seiso -käskyllä. Treenasin sitten pitkin laitoja ja alettiinkin saamaan ihan onnistuneita suorituksia siten, että likistin koira-rassun jalkojen ja seinän väliin. Voi olla vaikea yleistää tuo liike ilman seinää, mutta ajatukseni on nyt saada koiralle edes se malli päähän (kroppaan), että se voi seisoa mun vieressä suorassa. Jatkamme harjoittelua kotona pakastinta vasten :D

Tein myös muutaman paikallamakuun ja nyt en käynyt palkkaamassa välissä. Sain vinkin, että tuo välillä palkkaus saattaa vaan isätä levottomutta, ei poistaa sitä. Kokeilin myös makkaralautasella jumitusta, mutta ei toiminut ainakaan vielä hallilla, edelleen pää pyörii ja vininää vininää.

Lopuksi vielä hyppy, joka sujui hyvin kunhan oli eka käynyt morjestaa vieressä seisonutta kouluttajaa :) Kohta pitää uskaltaa alkaa treenaamaan sitä seisonnalle viereen menoa. Ehkä otankin ton seisomisen kaikissa muodoissaan (kaukona, seuraamisesta + hypyllä) syksyn tehotreeniin.

Tokossa pääsin myös testaamaan agi MM reissulta Helsingistä mukaan tarttunutta uutta treeniliiviä, oli huippu hyvä! Miten sitä onkaan pärjännyt ilman??