Kun kerran on päättänyt treenata paljon tulevina viikkoina, niin ois kait se järkevää tehdä jotenkin laadukkaasti. Enpä tiedä kuitenkaan, että pystyykö venymään siihen . Ainakin aloitettiin tämä intensiivitreenirupeama tutuilla tehdäänihanmitäsattuu -treeneillä, ja uskallanpa epäillä, että samalla kaavalla mennään kesäkuulle saakka...

Eli siis Uskon kanssa nopskat setit tänään. Puomia pääasiassa (ja vitsit oli se vaan nyt hyvä, mutta parempi kait jos ei mainitsis mitään kun kohta taas ollaan rähmällään mutikossa... Mutta on se vaan tutussa hallissa ilman häiriötä tutulla kaavalla tehtynä nyt tuhat kertaa parempi kun kuukausi sitten). Vähän myös putki-A ansaa, ja huh, tää kyllä tulee vielä meidän kohtaloksi moneen otteeseen koitumaan, sellanen vääntö on kontakteille että vartaloestoista ei väliä! Vähän A:ta (pitäs vaan nyt muistaa/malttaa ottaa niitä pelkkiä alastuloja), muutamat imutukset kepeille ihan helpoista kulmista (koitan tän viikon vahvistaa imua ja onnistumisia lauantain starttia ajatellen ja ohjureita odotellen), muutamat nollakulman hypyt (ihan blaah jos ei namukippoa). Ja takaaleikkauksia kun tullaan suoraan hypylle. Oon edelleen kökkö näissä (erityisesti vasemmalta puolelta ohjattuna), mutta ehkä se siitä hiljalleen. On mulla onneksi jo jotain ajatusta, eli Usko saa nyt vaan oppia lukemaan mun räpellyksiä näissä leikkauksissa. Ja kaupan päälle vielä pari niistoa (/käärmekättä?), joiden kuvittelin olevan ihan pässinlihaa, mutta jotka eivät sitä olleetkaan.    

Jatkuu huomenna.

Vappuna käytiin Kittilässä moikkaamassa Uskon veljeä (kuulostaapa uskonnolliselta ). Pati -veli on kyllä jaossa saanut kaikki Uskonkin karvat ja huomattavasti rennomman temperamentin. Uskon piti taas niin jäykistellä, että paremmasta väliä . Ahkun taas piti tutustua Patin koko luukokoelmaan. Kuva jäi veljeksistä harmi kyllä ottamatta, mutta toivottavasti nähdään syksyn alussa uudelleen suunnitellun hanhireissun merkeissä.