Tiistain agit Kassilla. Tehtii kaksi lyhyttä harkkaa, ensin tuo numeroilla oleva.

1241611318_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka este siis keinu. Hyvin pysähty Usko. Otin vähän etumatkaa kakkoshypylle ja ohjaus putkeen kuten slalomtreenissä, toimi tosi hyvin. Tossa takaakierossa vitoselle eka sähläsin, kun en oikeen osannut päättää kummalta puolelta vien koiran, jolloin en ohjannut oikeastaan kummaltakaan. No, ku sain päätettyä (putken puolelta) niin meni oikeen mallikkaasti tiukalla käännöksellä.

Toisen harkan juttu oli sylkkärin tekeminen c hypyllä. Oli aika vaikea, kun sain Uskon kääntymää oikein niin hyppäs tuon hypyn takasin (edistin kai liikaa). Irtoamisharkkoja siis pitäs alkaa taas tekemään, nyt kun on paljon kiinnitetty huomiota tiukasti ohjauksessa pysymiseen niin irtoaminen on kärsinyt paljon. Mutta eiköhän tuo koira taas irtoamaan saada. Lähdössä pysymisessä taas ongelmaa, meinaa nousta ylös (jätän istumaan).

Itsekseni tein n. 20-30 toistoa puomin alastulolla (1 kerta lähti ennen käskyä), n. 5X kepit vedättämällä ja hypyllä muutamat tiukat valssit ja takaakierrot. Takaakierto vähän kangertaa kun ohjaan epäselvästi, mutta muut oli ok. Kivat treenit!