Tai ainakin oli tänään agitreeneissä. Käytännössä treenit meni siis paljon huonommin kun meillä yleensä, mutta siitä olin vain erittäin iloinen! Ahku teki jopa uskot, eli lähti omalle radalleen suorittaen iloisesti renkaan ja hypyn. Siis ei mihinkään haistelemaan, vaan esteille ja vieläpä hyppyesteille? Ahku?  Ja roiskas kerran A:n alastulon oikein pitkällä loikalla? No, katotaan vaan tää oli joku mielenhäiriö, mutta jos se rupeis tollaseksi saattasin alkaa katumaan, etten oo vaivautunut opettamaan sille yhtään mitään...

Tehtiin ensin tuo kirjaimin merkattu rata. Ahkulla oli aivan hirveä hinku A:lle (taas jotain, mitä en ymmärrä) ja ei menny tuonne putkeen sitten millään ilveellä (taktiikkana valssi, persjättö, kunnon haltuunotto), meni putkeen vasta kun ohjasin oikeelta puolelta putkeen ja tein sitten takaaleikkauksen putkelle. F:llä tiukka valssi ok.

Numeroidulla radalla sama laulu, eli ei ois millään menny taaskaan putkeen vaan kampesi A:lle. Otin sitten treenin lopuksi useita toistoja putkeen niin että palkka päässä, ja sitten pystyin jo ohjaamaan kauempaakin putkeen (eli tuon 1-2 osion) ihan ok.

Kepit oli jostain syystä surkeat. Alotukset haki hyvin itse, mutta lopetti pujottelemisen tai jätti jonkun kepin väliin keppien loppupuolella. Tehkööt Ahku muuten mitä vaan, mutta kepit sen pitäs osata. On niin turhauttavaa, kun ne on hasardit. Jos nyt into ja vauhti pysys koiralla tollasena, niin pystysin ehkä ottaa sille keppikuurin kuudella kepillä hihnan avulla. Mutta katsotaan.