Paluu hiljaisuuden jälkeen. Pikkuhiljaa toivuttu järkytyksestä, joskin kesätauko tuntuu nyt ihan tervetulleelta. Reenitty ollaan Uskon kanssa itseasiassa kaikkea yhteensä aika paljon, kun kanakoiratreenit ovat myös aktivoituneet kesäkuussa. Agissa ollu vähän maltillisempaa, mutta kait se 2-3 krt/vk kuitenkin tullut treeniä.

Kanakoirapuolella Usko on osallistunut Eeron kanssa Saila Suorsan vetämään viikonlopppukoulutukseen, joka oli erittäin antoisa. Erilaisia pysähtymis- ja johtamisasioita oli ainakin pyöritelty ja koirat tuli koulutettua saunomisen lomassa Kieli ulkona Lisäksi Eero ja Usko ovat käyneet Oulun kanakoirakerhon maanantaitreeneissä ja vesitöitä on käyty treenaamassa useampaan otteeseen ihan omalla poppoolla. Vesitöissä on treenattu voittajaluokan vesityötä, eli vesistön yli noutoa. Vähän vielä meinaa olla hankaluutta (aluksi meinaa Uskolla usko loppua ennen vastarantaa), mutta lopulta kuitenkin aina onnistunut. Eiköhän se siitä.

Agia on treenattu torstaisin Mikon johdolla AD:lla ja kovin on vaikeaa meille tuo vauhdikkaan radan tekeminen, mutta jotkut pikkujutut joskus onnistuukin, mikä antaa toivoa. Uskon kanssa saisi vaan ohjata NIIN ennakoivasti, että ei vielä multa onnistu. Kontaktit on menny eteenpäin, omissa treeneissä ei oo enää kertaakaan valunu pitkäksi vaikka otettu useamman esteen rataa vauhdilla alle, mutta AD:n treeneissä sillon tällön valunu (koira on siellä todellatodella kuuma). Selvästi tietää jo kuitenkin homman, eli voidaan treenata asiaa radalla, se on kiva juttu se. Huomenna vikat treenit ja sitten onkin taukoa elokuuhun asti. Lähdetään perjantaina matkaan ja ollaan elokuuhun asti siellä sun täällä ja lähes täysin ilman agitreenimahdollisuuksia koko kesä. Heinäkuulle tosin tavoitteena hinkata keppikulmia ja joitain juttuja muutamalla hypyllä, täytyy vaan ensin itse vähän nikkaroida esteitä Hymy Uskon kesäohjelmassa kuitenkin ensisijaisesti lomailua (jos vaikka saatas jatkuvaa ylivireystilaa vähän laskettua) ja nenätöitä, eli jäljestystä (keskittymiskyvyn lisäyksestä ei olisi haittaa).

Ahku on vaan himputellut. Lapinkoiralenkkejä takamettässä ollaan tehty ja on Ahku ollut agitreeneissäkin mukana, mutta kovin vaisua on ollut meno. Oonkin lähinnä hyppyyttänyt muutamia hyppyjä ja palkkaillut aktiivisesti, meinaa nimittäin edelleenkin kiertää hypyt. Katotaan jos saadaan syksyllä treenattua aktiivisemmin ja intoa vähän palaamaan. Tokoilu on selvästi enemmän Ahkun juttu ja sitä tekee aina ihan mielissään. Ahku on käytännössä muuttanut ulos käy sisällä vain syömässä.

Kohti vastarantaa...

1244667792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

..ja takaisin.

1243844094_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ravista.

1244667825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e